Onze troeven

 • 01

  Ervaring

  Bouwwerken Cloet werd door Luc en Frank Cloet opgericht in 1980. De broers zijn respectievelijk de vader en de nonkel van Alexander Cloet. In dit succesvolle bedrijf kon Alexander meewerken en groeien. Zijn toewijding en passie voor de bouw zorgden ervoor dat hij in 2014 de zaak overnam. Alexander en zijn vrouw Charlotte runnen samen met hun team dit innovatieve bedrijf. Ze delen samen gemeenschappelijke waarden en doelstellingen en vormen samen de kern van een sterk en gezond bedrijf. 

 • 02

  Persoonlijk

  Een huis bouwen gaat verder dan louter uitvoeren wat er op het plan staat. We staan  de bouwheer en de architect bij om geschikte materialen te zoeken en helpen mee oplossingen te vinden waar nodig.  Wij 'bouwen in vertrouwen' en dit is tevens het fundament voor een goede samenwerking. 

 • 03

  Kwaliteit

  Er is reeds iemand die de spreuk gebruikt 'alsof het voor mezelf zou zijn', maar eigenlijk is dit hier ook van toepassing.  We streven ernaar om alles correct uit te voeren en de mensen hun droomwoning af te leveren. 
   

 • 04

  Sterk team

  Een huis bouw je niet alleen. Wij hebben een sterk en dynamisch team waarvan de meeste al vele jaren deel uitmaken van ons bedrijf. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld en ze vullen elkaar aan waar nodig. Dit is een ideale basis om mooie projecten te realiseren. 

 • 05

  Verschillende stijlen

  Voor alle woningbouw, villabouw, meergezinswoningen, modern of klassiek bent u bij ons op het juiste adres. Bouwwerken Cloet is zowel gespecialiseerd in traditioneel metselwerk als het verlijmen van gevelstenen en dunbedmortel. Bouwen is geen kinderspel, welke stijl u ook in gedachten hebt, wij realiseren uw droom met de nodige zorgvuldigheden. 

 • 06

  Energiebewuste aannemer

  De dag van vandaag zijn termen als energiezuinig en BEN normen niet meer weg te denken. Daarom vinden we het ook belangrijk om hierin mee te evolueren. We zijn opgeleid als energiebewuste aannemer en kunnen de eigenaars informeren en adviseren hierover. 

Warren Buffett
1930 - , Amerikaans investeerder en zakenman

Predicting rain doesn't count. Building arks does. 

Mahatma Gandhi
1869-1948, Politicus

Slechts diegene mag slopen, die iets beter kan bouwen

Walt Disney
1901-1966

Je kunt ontwerpen en creëren en de meest prachtige plek in de wereld bouwen. Maar je hebt mensen nodig om de droom waar te maken. 

John Ruskin
1819-1900, Engels Recensent

Als we bouwen, laten we dan bedenken dat we voor de eeuwigheid bouwen.